solicită oferta comercială

Echipa noastră

Cristina  

Sunt persoana cu care vei purta prima discutie. Voi despica firul in patru, ca sa aflu toata informatia utila pentru a crea scheletul decorului si, dupa un brainstorming cu cea mai buna echipa, iti voi oferi conceptul evenimentului in detalii.

Alina 

Elementele din lemn, sticla, ceramica, hartie sau piele, toate trec prin mainile ei, inainte de a ajunge sa-si obtina rolul in decorul evenimentului, indeosebi acele obiecte, carora trebuie sa le confere un aspect mai ‘shabby’.

Victoria 

In primul rand e ‘politia cifrelor’ in Décor Studio. Ne cere strictete si ordine, si noi ne comformam cu drag.  Dar tragem si foloase estetice. Cine, daca nu ea, vrajeste mai iscusit cand vine vorba de aranjamente in de-ale stofelor.

Nadia 

Experta noastra in materie de papetarie. Ochiul ei vigilent sta la straja calitatii produsului finit: chiar si cea mai neinsemnata scapare, nu are nicio sansa sa ajunga la client.

Dina 

Responsabila de tot ce inseamna organizarea armonioasa a procesului de lucru, asa incat in ziua evenimentului sa nu fie loc de agitatii si stress, si toata energia sa o daruim frumosului.

Echipa noastra(VIDEO)

Suntem o echipa de profesionisti care-si adora munca. Decoratori cu experienta in spate si un gust impecabil, floristi cu un stil tendinte foarte moderne si designeri care va vor ajuta la crearea unui concept unic. Fiecare din noi are propria sa abordare creativa si, lucru cel mai important, e ca suntem o echipa care se dezvolta rapid si, datorita voua, capata noi experiențe. Suntem dornici sa elaboram noi concepte si sa mergem anainte. Ne place sa petrecem timpul ampreuna, cultivind unul de la celalalt lucruri noi, si ne-ar placea sa bucuram cit mai multa lume, impartasind frumosul.

watch video
551bd4b24be0da8f6de9e5dd_left.svg
551bd58f4be0da8f6de9e5f2_right.svg